Aysegül Kocak

Aysegul Kocak heeft haar studie voltooid aan de Universiteit van Tilburg. Met haar specialisatie in letselschade en arbeidsrecht, heeft zij zich ontwikkeld tot een deskundige en toegewijde advocaat.

In haar praktijk richt Aysegul zich voornamelijk op de afwikkeling van letselschadezaken en arbeidsrechtelijke geschillen. Ze staat cliënten bij die te maken hebben met lichamelijk letsel door bijvoorbeeld verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. Haar uitgebreide kennis en ervaring stelt haar in staat om effectief te onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen en andere betrokken partijen, om zo rechtvaardige schadevergoedingen voor haar cliënten te verkrijgen. Daarnaast heeft Aysegul diepgaande expertise in het arbeidsrecht. Ze biedt juridisch advies en ondersteuning aan zowel werknemers als werkgevers in zaken variërend van arbeidscontracten en ontslagprocedures tot geschillen over arbeidsvoorwaarden. Haar doel is om praktische en doeltreffende oplossingen te vinden die recht doen aan de belangen van haar cliënten.

Aysegul staat bekend om haar empathische benadering en haar vermogen om complexe juridische concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen. Ze zet zich volledig in voor haar cliënten en werkt nauw met hen samen om hun rechten te beschermen en hun belangen te behartigen.