Advocaten en Letselschadespecialisten

Advocatenkantoor Amsterdam

Kies een vestiging

Snel hulp nodig?

Zoekt u een gespecialiseerde letselschade advocaat in Amsterdam?

Welkom op de pagina van Arslan Advocaten – Letselschade Amsterdam. Wij zijn een van de grootste advocatenkantoren in Nederland op het gebied van letselschade. Bent u op zoek naar deskundige juridische hulp? Bijvoorbeeld omdat u letsel heeft opgelopen door een ongeval? Zoek dan niet verder. Onze letselschade advocaten en letselschade juristen nemen uw zorgen graag kosteloos uit handen.

Arslan Advocaten - Letselschade Amsterdam in het kort

Arslan & Arslan is volkomen onafhankelijk

Arslan & Arslan Advocaten – Letselschade is een onafhankelijk advocatenkantoor. Wij werken alleen voor slachtoffers met letselschade en werken niet samen met verzekeringsmaatschappijen of andere partijen die namens verzekeringsmaatschappijen dossiers regelen. Wij zullen altijd voor de belangen van slachtoffers opkomen. Als het kan zonder een gerechtelijke procedure maar als het moet zullen wij niet schromen om gerechtelijke procedures te starten.

Letsel is een beschadiging aan het lichaam. Een beschadiging die voor lichamelijke of geestelijke klachten zorgt. Vaak denkt men daarbij aan wonden of botbreuken. Letsel is echter veel meer dan dat. Ook onzichtbaar letsel zoals whiplash of RSI-klachten kunnen voor klachten en beperkingen zorgen. Geestelijk (of psychisch) letsel is daarentegen een beschadiging op mentaal vlak. Een voorbeeld van geestelijk letsel is een PTSS (posttraumatische stressstoornis). Zowel bij lichamelijk als bij psychisch letsel gaat het over schade aan de persoon. Daarom wordt letselschade ook wel  ‘personenschade’ genoemd.

Letselschade is de schade die u oploopt als u bij een ongeval gewond raakt, bijvoorbeeld bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een medische fout. Ook kunt u letsel oplopen doordat u bent gebeten door een hond of schade heeft geleden door een gebrekkig product. 

Bij letselschade zijn twee termen belangrijk: ‘materiële schade’ en ‘immateriële schade’. 

Met materiële schade wordt schade bedoelt die direct in geld is uit te drukken. Denk daarbij aan schade aan eigendommen, misgelopen inkomsten en kosten die u heeft moeten maken door het opgelopen letsel. 

Immateriële schade is de schade die wordt veroorzaakt door verdriet, pijn, gemis en verlies van levensvreugde. De schadevergoeding hiervoor wordt ook wel smartengeld genoemd.

Op grond van ons Burgerlijk Wetboek is de aansprakelijke partij verplicht de kosten van uw letselschadeadvocaat te voldoen. Na een verkeersongeval of bedrijfsongeval komen de advocaatkosten dus niet voor uw rekening. U kunt dus kosteloos een beroep doen op een van onze ervaren letselschade advocaten in Amsterdam.

Als u betrokken bent bij een verkeersongeval of bedrijfsongeval dan wel het slachtoffer bent van een medische fout, dan heeft u vaak  recht op een letselschade vergoeding. Een ervaren letselschade advocaat van Arslan & Arslan Advocaten – Letselschade kan u hierbij helpen. Door zijn of haar kennis en ervaring zorgt de gespecialiseerde letselschade advocaat of letselschade jurist in Amsterdam dat alles goed verloopt en u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. 

Met een ervaren letselschade advocaat of jurist van Arslan Letselschade staat u er dus niet alleen voor en hoeft u niet zelf met een verzekeraar of de tegenpartij om tafel om uw schadevergoeding te regelen. Dit doet onze ervaren letselschadeadvocaten, letselschade juristen of letselschade specialisten voor u. Onze letselschade experts weten precies hoe hoog uw schadevergoeding moet zijn, hoe de tegenpartij aansprakelijk moet worden gesteld en hoe u uw schadevergoeding zo snel mogelijk kunt krijgen. Wij zetten ons altijd maximaal in voor u het beste resultaat te behalen.

Bij de behandeling van uw letselschadezaak neemt Arslan Advocaten u zoveel mogelijk uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Daarnaast heeft Arslan Letselschade door de jarenlange ervaring een groot netwerk op het gebied van letselschade opgebouwd. Hierdoor kunnen wij u ook optimaal bijstaan wanneer hulp van bijvoorbeeld een letselcoach of een arbeidsdeskundige nodig is.

Na de intake nemen wij contact op met de aansprakelijke persoon of verzekeraar over de aansprakelijkheid. Wordt de aansprakelijkheid erkend, dan vorderen wij van de aansprakelijke partij voorschotten die de door u geleden schade dekt. We monitoren uw herstel, vragen medische informatie op bij uw behandelaars en laten ook uw letsel beoordelen door onze medisch adviseurs. Onze advocaten en juristen kijken waar u behoefte aan heeft en wat er nodig is om uw herstel te bespoedigen.

Als u volledig bent hersteld of uw situatie beter noch slechter wordt, spreken we van een (medische) eindsituatie. Op dat moment kunnen wij met u kijken naar een eindregeling. Daarbij zullen wij ook kijken naar een vergoeding voor toekomstige schade.

Omdat elke zaak anders is, passen wij maatwerk toe op ieder dossier. Onze ervaren letselschadeadvocaten en juristen bespreken stap voor stap met u hoe uw zaak wordt behandeld en hoe we voor u het beste resultaat kunnen behalen.

De vraag welke letselschade wordt vergoed is per zaak anders. Een algemeen antwoord op deze vraag is niet te geven. De hoogte van uw letselschade en de toepasselijke schadeposten hangt namelijk af van uw persoonlijke situatie. In het algemeen kunnen de volgende schadeposten op uw situatie van toepassing zijn:

 • Verlies aan inkomsten (inclusief inkomsten uit ‘zwart’ werk), zowel voor werknemers als ondernemers
 • Schade aan persoonlijke en/of zakelijke bezittingen
 • Medische kosten
 • Reiskosten
 • Schade door beperkingen in het huishouden (huishoudelijke hulp)
 • Studievertraging bij studenten en scholieren
 • (Verhoogde) economische kwetsbaarheid 
 • Kosten voor het aanpassen van de woning
 • Verhuiskosten
 • Kosten voor opname in het ziekenhuis
 • Smartengeld

 

Om er zeker van te zijn dat alle schadeposten worden meegenomen, is het verstandig om de professionele hulp van een expert van Arslan Letselschade in te roepen. Onze letselschadeadvocaten en letselschade-experts in Amsterdam zijn volledig op de hoogte van uw rechten. Met de inschakeling van Arslan Letselschade in Amsterdam weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft en ontvangt u een maximale vergoeding. 

Heeft u snel hulp nodig bij uw letselschadezaak in of rond Amsterdam?

Kies een vestiging

Dé adviseur die weet hoe je conflicten oplost.

Advocaten die een rechtszaak niet uit de weg gaan, maar als dat mogelijk is, het niet zover laten komen. Arslan & Arslan Advocaten is uw juridische partner in goede en slechte tijden.

Diensten

Letselschade

Wij claimen voor u kosteloos uw letselschade bij de verzekeraar van de tegenpartij.

Meer informatie

Bedrijfsrecht

Als vaste adviseur van veel MKB-ondernemers zijn wij meer dan thuis in ondernemersvraagstukken.

Meer informatie

Arbeidsrecht

Ontslag op staande voet of om een complexe reorganisatie, bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige ondersteuning.

Meer informatie

Huurrecht

In geval van een conflict tussen een verhuurder en een huurder is het verstandig een deskundige advocaat in te schakelen.

Meer informatie

Bestuursrecht

Besluiten van de overheid kunnen ingrijpende gevolgen hebben. Het is van groot belang dat u onmiddellijk actie onderneemt.

Meer informatie

Strafrecht

Wanneer u wordt beschuldigd van een strafbaar feit of fraude, staan onze advocaten u met raad en daad bij.

Meer informatie

Verzekeringsrecht

Heeft u een geschil met een verzekeraar? Onze advocaten zijn zeer bedreven in het verzekeringsrecht.

Meer informatie

Familierecht

U kunt in aanmerking komen met het familierecht als u problemen heeft in uw privé-situatie.

Meer informatie

Wie zijn wij?

Arslan & Arslan Advocaten is een full-service advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam alsmede bezoeklocaties in Eindhoven, Tilburg en Utrecht.
Advocaat Onur Arslan - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Onur Arslan

Advocaat

Advocaat Omur Arslan - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Ömür Arslan

Advocaat

Oznur Batur - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Öznur Batur

Advocaat

Profielfoto van Lorenzo Pelswijk Arslan Advocaten - Letselschade

Lorenzo Pelswijk

Advocaat

Gülcan Alkilic

Gülcan Alkilic

Advocaat

Advocaat Melanie Schulpen - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Melanie Schulpen

Advocaat

Advocaat Soeredj Ramautar - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Soeredj Ramautar

Advocaat

Advocaat Merve Ciftci - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Merve Ciftci

Advocaat

Advocaat Leyla Akkanat - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Leyla Akkanat

Advocaat

Profielfoto van Yunus Palit, Arslan Advocaten - Letselschade

Yunus Palit

Advocaat

Profielfoto van Anil Dogan - Arslan Advocaten - Letselschade

Anil Dogan

Advocaat

Advocaat Alperen Tekatli - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Alperen Tekatli

Advocaat

Someyya Kuzu - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Someyya Kuzu

Advocaat

Profielfoto van Hande Berberoglu, Arslan Advocaten - Letselschade

Hande Berberoglu-Bingöl

Advocaat

Freddy Bakker

Freddy Bakker

Advocaat

Emina Bajric

Advocaat

Aysegul Kocak - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Aysegül Kocak

Advocaat

Anilhan Cav

Advocaat

Jurist Berkan Polat - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Berkan Polat

Jurist

Jurist Alperen Kadakal - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Alperen Kadakal

Jurist

Jurist Ozer Arslan - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Özer Arslan

Jurist

Jurist Viresh Kishoendajal - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Viresh Kishoendajal

Jurist

Profielfoto van Buse Barlas, Arslan Advocaten - Letselschade

Buse Barlas

Jurist

Burcin Uslu

Jurist

Jurist Karim Boutayeb - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Karim Boutayeb

NIVRE register – expert

Artikelen

Wat cliënten over ons zeggen

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel!

 

Yasmina
Lees verder
Ik ben ontzettend goed geholpen door advocate M. Ciftci. Mijn zaak heeft 2 jaar geduurd doordat de verzekeraar traag reageerde. Mevrouw Ciftci zette zich volledig voor mij in en ging hier goed achteraan. Ook communiceerde zij duidelijk naar mij en hield ze me van alles op de hoogte. Ik raad iedereen aan om hier heen te gaan mocht je een goede letselschade advocaat nodig hebben, die ook echt oog voor de cliënt heeft.
wsj j
Lees verder
Ik ben zeer goed geholpen door dhr. Kishoendajal en mw. Hanoeman. Mijn zaak is gesloten en kreeg een zeer positief resultaat door de inzet van beide. Mocht je met letselschade te maken krijgen, ga dan zonder aarzeling naar Arslan & Arslan!
Ashish nagesser
Lees verder
Ik ben geholpen door mevrouw M. Schulpen, en het enige wat ik kan zeggen is dat ik zeer tevreden ben met het resultaat en dat Ik zo goed geholpen ben dat ik me geen zorgen meer hoef te maken. Alles is goed verlopen en ik zou zeker aanraden!!
Anja Huegen
Lees verder
Ik ben meer als tevreden over dit advocaten Buro . Ze hebben me super goed geholpen en alles voor me geregeld . Het eindresultaat van mijn letselschade claim is naar mijn tevredenheid heel goed afgehandeld . Ze hebben het uiterste eruit gehaald voor me. Merve en Onur hartelijk bedankt voor alles .
Ajla Coralic
Lees verder
Merve Ciftci heeft mij geholpen met mijn zaak! Ze heeft het snel en nauwkeurig gedaan met een super resultaat. Ik ben super tevreden en raad haar ook aan.
Stefano Sap
Lees verder
De heer Arslan heeft mij fantastisch geholpen met mijn ongeluk
Younes El moussaoui
Lees verder
Bedankt voor uw hulp bij mijn zaak.
Asante Wiebers
Lees verder
Sergio Calor heeft mij tijdens mijn zaak zeer goed begeleid en ik kon altijd terecht voor verdere vragen. Ik ben hem dankbaar! Arslan advocaten is absoluut aan te raden.
Vorige
Volgende