Advocaten en letselschadespecialisten

Wij halen het maximale uit uw zaak.

Snel hulp nodig?

Kies een vestiging

EEN FULL-SERVICE ADVOCATENKANTOOR

Niemand vraagt om juridische problemen maar soms zijn ze niet te vermijden.

Als u dan toch wordt geconfronteerd met een conflict of een juridisch vraagstuk wilt u kunnen vertrouwen op een deskundige advocaat.

Arslan en Arslan Advocaten Binnenruimte Kantoor

Ons team van specialisten

Een adviseur en partner die weet hoe je conflicten oplost. Een advocaat die een rechtszaak niet uit de weg gaat, maar als dat mogelijk is, het niet zover laat komen. Arslan & Arslan Advocaten is uw juridische partner in goede en slechte tijden.

Wij bieden u een praktische oplossing voor uw vraagstuk, met helder inzicht in de kansen, mogelijkheden en obstakels. Daadkrachtig en strijdlustig, maar altijd met aandacht voor mensen en de belangen die spelen. Wij hebben alle specialismen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt in huis.
U kunt dan ook altijd bij ons terecht met uw juridische vragen, zowel zakelijk als privé. Wij kennen de (juridische) vraagstukken waar particulieren en ondernemers in de praktijk mee te maken krijgen. Zowel in goede als in economisch mindere tijden.
Van bestuursrecht tot verzekeringsrecht, van arbeidsrecht tot faillissementsrecht, van letselschadezaken tot echtscheidingen, van ondernemingsrecht tot strafrecht. Onze advocaten luisteren vanuit de juiste kennis en achtergrond naar uw verhaal.
We hanteren zeer scherpe tarieven. Hoe hoog het tarief precies is, hangt af van het soort zaak en van uw persoonlijke situatie. Wij werken op basis van een uurtarief, maar het maken van een vaste prijsafspraak kan tot de mogelijkheden behoren. Over de kosten zijn wij altijd transparant.

Een goede advocaat hoeft niet duur te zijn.

Onze advocaten werken ook op basis van een toevoeging (ook wel gefinancierde rechtsbijstand of pro deo genoemd), indien uw persoonlijke situatie daartoe aanleiding geeft. Wij vinden namelijk dat iedereen ongeacht het inkomen gebruik moet kunnen maken van uitstekende juridische ondersteuning. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Amsterdam, Den HaagEindhoven, Utrecht of Rotterdam.

Strijdvaardige advocaten die voor uw belangen opkomen, zowel binnen als buiten de rechtbank.

Neem direct contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.