Onur Arslan

Onur Arslan is advocaat sinds 2009 en gespecialiseerd in het bedrijfsrecht, arbeidsrecht, verzekeringsrecht en het aansprakelijkheidsrecht (in het bijzonder letselschadezaken).

Hij heeft een brede rechtenopleiding genoten en heeft meerdere (master)opleidingen in Nederland (Erasmus Universiteit Rotterdam) en de Verenigde Staten (Georgetown University en Washington College of Law) afgerond.

Daarnaast heeft hij diverse (specialisatie)opleidingen gevolgd, waaronder de postdoctorale Grotius/INSOLAD specialisatieopleiding Insolventierecht en de Grotius/LSA specialisatieopleiding Personenschade.

Onur is naast advocaat ook NIVRE Register – Expert op het gebied van letselschade.

Voorts was hij als PhD onderzoeker verbonden aan de Universiteit Leiden, Katholieke Universiteit Leuven (België) en Fordham University in New York.

Vóór de oprichting van Arslan & Arslan Advocaten heeft Onur jarenlang ervaring opgedaan als advocaat en curator bij HVG in Amsterdam en Donahue & Partners in New York.

Onur heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Arbeidsrecht
– Letselschade

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.