Advocaten en letselschadespecialisten

Advocatenkantoor Tilburg

Kies een vestiging

Snel hulp nodig?

Bent u opzoek naar een gespecialiseerde en betrouwbare letselschade advocaat in Tilburg?

Heeft u letselschade opgelopen en woont u in Tilburg? Dan bent u bij Arslan Advocaten op het juiste adres. Het is belangrijk dat een letselschadeadvocaat of letselschadejurist, die verstand heeft van zaken, u bijstaat in dit proces. Arslan & Arslan advocaten Tilburg heeft ervaren letselschadeadvocaten en letselschadejuristen die u op de juiste wijze kunnen begeleiden. Bij Arslan letselschade werken alleen advocaten en juristen die voldoende juridische kennis en expertise hebben op het gebied van letselschade. Neem direct contact met ons op voor een (kosteloos) intakegesprek. 

Wat is letselschade?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De klachten na zo een ongeval lijken soms mee te vallen. Toch kan het enorm tegenvallen als de adrenaline eenmaal is uitgewerkt. De lichamelijke en geestelijke schade die u heeft opgelopen door een ongeval is letselschade. Wanneer iemand anders de schuld heeft aan uw schade, heeft u wettelijk recht op een vergoeding. Letselschade kunt u onder andere oplopen door  een:

Wat doet Arslan Advocaten voor u als slachtoffer?

Na een ongeluk/ongeval bent u natuurlijk toe aan herstel. Wij zullen in deze herstelperiode zoveel mogelijk uit uw handen nemen. Arslan Letselschade is een onafhankelijk advocatenkantoor en wij zijn niet verbonden aan verzekeraars of andere partijen. Wij zijn er om uw belangen zo goed mogelijk te verdedigen. Een letselschadeadvocaat of letselschadejurist van Arslan Advocaten zorgt ervoor dat u er niet alleen voor staat. Wij zullen het contact met de verzekeraar of tegenpartij onderhouden om uw zaak te regelen. Door middel van de ervaring en kennis van onze advocaten en juristen zorgen wij voor een goed verloop van de zaak. Tevens zetten wij ons in om het maximale en beste resultaat te behalen. Met een persoonlijke aanpak van de zaken kijken wij naar wat u nodig heeft.

Gratis hulp bij letselschade

In Nederland worden de redelijke kosten van rechtsbijstand door de aansprakelijke verzekeraar vergoed. Hierdoor hoeven wij geen kosten bij u in rekening te brengen en is de juridische hulp die u van ons ontvangt voor u kosteloos. 

Het verloop van een letselschadezaak

Allereerst kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor een intakegesprek. Wij zullen ervoor zorgen dat wij deze zo snel mogelijk inplannen. Tijdens een intakegesprek zullen wij het verloop van de zaak en de vervolgstappen met u bespreken.  Daarna pakken wij de zaak direct op en kunt u focussen op uw herstel. Na het gesprek zullen wij de tegenpartij aansprakelijk stellen. Als de verzekeraar de aansprakelijkheid erkent, of bereid is uw schade in behandeling te nemen, zal zij de door u geleden schade moeten vergoeden. Hierna zullen wij uw schade inventariseren. Om te voorkomen dat u alle kosten die u maakt zelf moet bekostigen zullen wij een voorschot vragen bij de verzekeraar. Ook zullen wij uw behandelende artsen en therapeuten om informatie vragen zodat wij het letsel dat door het ongeval is ontstaan in kaart kunnen brengen. Wanneer uw klachten onverhoopt langer aanhouden zal er een gezamenlijk bezoek worden ingepland. Uiteraard zullen wij aanwezig zijn bij dit gesprek. 

 

Als er een medische eindsituatie is, kan er worden overgegaan tot een regeling van uw schade. Er wordt dan aan de hand van de informatie dat wij hebben ontvangen een schadestaat opgesteld. Wij zullen deze berekening eerst aan u voorleggen. Zodra u akkoord gaat, dienen wij het voorstel in bij de tegenpartij. 

Welke letselschade wordt vergoed?

De hoogte van uw schade hangt af van uw persoonlijke situatie. Er zijn diverse schadeposten. Hierbij kunt u denken aan: verlies aan inkomsten, medische kosten, reiskosten (om bijvoorbeeld medische behandelaars te bezoeken), huishoudelijke hulp, studievertraging, smartengeld et cetera. Onze ervaren letselschadeadvocaten en letselschadejuristen uit Tilburg  kunnen u helpen met het ontvangen van de maximale schadevergoeding.

Heeft u snel hulp nodig bij uw letselschadezaak in of rond Tilburg?

Kies een vestiging

Dé adviseur die weet hoe je conflicten oplost.

Advocaten die een rechtszaak niet uit de weg gaan, maar als dat mogelijk is, het niet zover laten komen. Arslan & Arslan Advocaten is uw juridische partner in goede en slechte tijden.

Diensten

Letselschade

Wij claimen voor u kosteloos uw letselschade bij de verzekeraar van de tegenpartij.

Meer informatie

Bedrijfsrecht

Als vaste adviseur van veel MKB-ondernemers zijn wij meer dan thuis in ondernemersvraagstukken.

Meer informatie

Arbeidsrecht

Ontslag op staande voet of om een complexe reorganisatie, bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige ondersteuning.

Meer informatie

Huurrecht

In geval van een conflict tussen een verhuurder en een huurder is het verstandig een deskundige advocaat in te schakelen.

Meer informatie

Bestuursrecht

Besluiten van de overheid kunnen ingrijpende gevolgen hebben. Het is van groot belang dat u onmiddellijk actie onderneemt.

Meer informatie

Strafrecht

Wanneer u wordt beschuldigd van een strafbaar feit of fraude, staan onze advocaten u met raad en daad bij.

Meer informatie

Verzekeringsrecht

Heeft u een geschil met een verzekeraar? Onze advocaten zijn zeer bedreven in het verzekeringsrecht.

Meer informatie

Familierecht

U kunt in aanmerking komen met het familierecht als u problemen heeft in uw privé-situatie.

Meer informatie

Wie zijn wij?

Arslan & Arslan Advocaten is een full-service advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam alsmede bezoeklocaties in Eindhoven, Tilburg en Utrecht.
 
Advocaat Onur Arslan - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Onur Arslan

Advocaat

Advocaat Omur Arslan - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Ömür Arslan

Advocaat

Oznur Batur - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Öznur Batur

Advocaat

Profielfoto van Lorenzo Pelswijk Arslan Advocaten - Letselschade

Lorenzo Pelswijk

Advocaat

Gülcan Alkilic

Gülcan Alkilic

Advocaat

Advocaat Melanie Schulpen - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Melanie Schulpen

Advocaat

Advocaat Soeredj Ramautar - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Soeredj Ramautar

Advocaat

Advocaat Merve Ciftci - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Merve Ciftci

Advocaat

Advocaat Leyla Akkanat - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Leyla Akkanat

Advocaat

Profielfoto van Yunus Palit, Arslan Advocaten - Letselschade

Yunus Palit

Advocaat

Profielfoto van Anil Dogan - Arslan Advocaten - Letselschade

Anil Dogan

Advocaat

Advocaat Alperen Tekatli - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Alperen Tekatli

Advocaat

Someyya Kuzu - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Someyya Kuzu

Advocaat

Profielfoto van Hande Berberoglu, Arslan Advocaten - Letselschade

Hande Berberoglu-Bingöl

Advocaat

Freddy Bakker

Freddy Bakker

Advocaat

Emina Bajric

Advocaat

Aysegul Kocak - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Aysegül Kocak

Advocaat

Anilhan Cav

Advocaat

Jurist Ozer Arslan - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Özer Arslan

NIVRE register – expert

Jurist Alperen Kadakal - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Alperen Kadakal

NIVRE register – expert

Jurist Berkan Polat - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Berkan Polat

Jurist

Jurist Viresh Kishoendajal - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Viresh Kishoendajal

Jurist

Jurist Sergio Calor - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade

Sergio Calor

Jurist

Burcin Uslu

Jurist

Artikelen

Wat cliënten over ons zeggen

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel!

 

Yasmina
Lees verder
Ik ben ontzettend goed geholpen door advocate M. Ciftci. Mijn zaak heeft 2 jaar geduurd doordat de verzekeraar traag reageerde. Mevrouw Ciftci zette zich volledig voor mij in en ging hier goed achteraan. Ook communiceerde zij duidelijk naar mij en hield ze me van alles op de hoogte. Ik raad iedereen aan om hier heen te gaan mocht je een goede letselschade advocaat nodig hebben, die ook echt oog voor de cliënt heeft.
wsj j
Lees verder
Ik ben zeer goed geholpen door dhr. Kishoendajal en mw. Hanoeman. Mijn zaak is gesloten en kreeg een zeer positief resultaat door de inzet van beide. Mocht je met letselschade te maken krijgen, ga dan zonder aarzeling naar Arslan & Arslan!
Ashish nagesser
Lees verder
Ik ben geholpen door mevrouw M. Schulpen, en het enige wat ik kan zeggen is dat ik zeer tevreden ben met het resultaat en dat Ik zo goed geholpen ben dat ik me geen zorgen meer hoef te maken. Alles is goed verlopen en ik zou zeker aanraden!!
Anja Huegen
Lees verder
Ik ben meer als tevreden over dit advocaten Buro . Ze hebben me super goed geholpen en alles voor me geregeld . Het eindresultaat van mijn letselschade claim is naar mijn tevredenheid heel goed afgehandeld . Ze hebben het uiterste eruit gehaald voor me. Merve en Onur hartelijk bedankt voor alles .
Ajla Coralic
Lees verder
Merve Ciftci heeft mij geholpen met mijn zaak! Ze heeft het snel en nauwkeurig gedaan met een super resultaat. Ik ben super tevreden en raad haar ook aan.
Stefano Sap
Lees verder
De heer Arslan heeft mij fantastisch geholpen met mijn ongeluk
Younes El moussaoui
Lees verder
Bedankt voor uw hulp bij mijn zaak.
Asante Wiebers
Lees verder
Sergio Calor heeft mij tijdens mijn zaak zeer goed begeleid en ik kon altijd terecht voor verdere vragen. Ik ben hem dankbaar! Arslan advocaten is absoluut aan te raden.
Previous
Volgende