Anilhan Cav

Anilhan Cav is een gedreven professional met een uitgebreide academische achtergrond. Hij heeft zijn bachelor Nederlandse recht en zijn master arbeidsrecht succesvol afgerond aan de gerenommeerde Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij waardevolle ervaring opgedaan bij vooraanstaande kantoren in het arbeidsrecht, waar hij zich bezighield met diverse complexe juridische vraagstukken.

Als advocaat heeft Anilhan zich gespecialiseerd in een breed scala aan rechtsgebieden, met een focus op arbeidsrecht, socialezekerheidsrecht en huurrecht. Zijn doelgerichte aanpak en streven naar succes voor zijn cliënten kenmerken zijn werkwijze.

In het arbeidsrecht richt Anilhan zich op alle facetten ervan. Hij staat zijn cliënten (zowel werkgevers als werknemers) bij en voorziet hen van advies in diverse arbeidsrechtelijke kwesties, waaronder arbeidsongevallen, individuele ontslagzaken, loonvorderingen, arbeidsvoorwaarden, reorganisaties, ziekte en re-integratie, geschillen over concurrentie- en relatiebedingen, uitzend- en detacheringsconstructies, overgang van onderneming en sociale zekerheid.

Daarnaast heeft Anilhan expertise opgebouwd op het gebied van huurrecht, zowel voor bedrijfsruimten als woonruimten. Hij begeleidt zijn cliënten bij de totstandkoming, beëindiging en uitleg van huurovereenkomsten, ontruimingen en staat hen bij in situaties die zich tijdens een huurrelatie kunnen voordoen.

Met een grondige kennis van het recht en een toewijding aan het behalen van positieve resultaten voor zijn cliënten, is Anilhan Cav een betrouwbare advocaat voor al uw juridische behoeften op het gebied van arbeidsrecht en huurrecht.