Melanie Schulpen

Melanie is sinds 2017 werkzaam bij Arslan & Arslan Advocaten als advocaat. Daarvoor was zij werkzaam bij het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch, afdeling Strafrecht.

Melanie heeft haar masteropleiding afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast heeft Melanie een specialisatieopleiding aan het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtswetenschappen met succes afgerond.

Melanie is dan ook echt gespecialiseerd in het strafrecht en heeft ruime ervaring in allerlei verschillende soorten strafzaken. Daarnaast staat Melanie minderjarige verdachten bij.

Ook is Melanie lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

Naast het strafrecht is Melanie gespecialiseerd in het bestuursrecht. In dat kader staat zij cliënten bij in zaken tegen gemeenten, het UWV en Justis. Heeft u problemen met uw VOG? Dan zal Melanie het onderste uit de kan voor u halen, zodat u alsnog uw VOG krijgt.

Op grond van deze specialisaties is Melanie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied:
– Strafrecht
– Jeugdstrafrecht
– Bestuursrecht

Advocaat Melanie Schulpen - Arslan en Arslan Advocaten Letselschade