Advocaten met strijdlust

18 januari 2020
Arslan Advocaten

Arslan Advocaten

Snel hulp nodig?

Kies een vestiging

Advocaten met strijdlust

Arslan & Arslan Advocaten is een ambitieus full service advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Daarnaast hebben wij bezoeklocaties in Utrecht en Eindhoven.

Wij zijn wellicht het meest bekend vanwege onze landelijk gereputeerde letselschade- en verzekeringsrechtpraktijk, maar wij hebben ook gespecialiseerde advocaten op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht en strafrecht.

Wat ons uniek maakt is onze strijdlust. Wij geven niet op. Samen met onze cliënten strijden wij voor het beste resultaat. Waar mogelijk zonder tussenkomst van een rechter, maar waar nodig doen wij onze toga’s aan en pleiten wij voor onze cliënten in de rechtszaal.

Wij vinden dat iedereen, ongeacht het inkomen, gebruik moet kunnen maken van uitstekende juridische ondersteuning. Onze advocaten werken daarom ook op basis van een toevoeging (ook wel gefinancierde rechtsbijstand of pro deo genoemd), indien uw persoonlijke situatie daartoe aanleiding geeft.

Wilt u geheel kosteloos en vrijblijvend kennismaken met ons kantoor om uw zaak te bespreken? Bel dan: 020 747 00 55 (Amsterdam), 070 450 03 00 (Den Haag), 010 311 55 00 (Rotterdam), 030 711 64 64 (Utrecht) of 040 711 30 99 (Eindhoven).

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Categorieën

Arslan & Arslan

Recente Berichten

Arslan Advocten Melanie Schulpen Profiel Strafrechtspecialist

Strafrechtspecialisten

Gisteren heeft Melanie Schulpen na een intensief en leerzaam jaar de specialisatieopleiding van het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtswetenschappen met succes afgerond. Vanaf heden mag

Lees verder »

Snel hulp nodig?

Kies een vestiging