Strafrechtspecialisten

14 juni 2022
Picture of Arslan Advocaten

Arslan Advocaten

Snel hulp nodig?

Kies een vestiging

Strafrechtspecialisten

Gisteren heeft Melanie Schulpen na een intensief en leerzaam jaar de specialisatieopleiding van het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtswetenschappen met succes afgerond.

Vanaf heden mag zij zich officieel ‘Strafrechtspecialist’ noemen.

Bij Arslan & Arslan Advocaten – Letselschade werken dagelijks 30 advocaten en juristen met veel strijdkracht voor onze cliënten om voor hen het beste resultaat te behalen. Wij staan weliswaar bekend om onze landelijke letselschadepraktijk maar hebben ook o.a. strafrecht- en arbeidsrechtspecialisten in ons team.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Categorieën

Strafrecht & fraude

Recente Berichten

Arslan advocaten - Smartengeld na een verkeersongeval

Smartengeld na een verkeersongeval

Wat is smartengeld? Slachtoffers van een verkeersongeval die letselschade hebben opgelopen hebben recht op smartengeld. Dit is het immateriële gedeelte van een letselschadevergoeding. Een vergoeding

Lees verder »
Arslan Advocaten - Leeuw - Banner

Advocaten met strijdlust

Arslan & Arslan Advocaten is een ambitieus full service advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Daarnaast hebben wij een bezoeklocatie in Eindhoven.

Lees verder »
Close up van een document die wordt ondertekend

Transitievergoeding

De transitievergoeding is een grote verandering ten opzichte van het oude ontslagrecht. Sinds 1 juli 2015 heeft iedere werknemer wiens arbeidsovereenkomst na een dienstverband van

Lees verder »

Populaire Tags

Strafrecht

Snel hulp nodig?

Kies een vestiging