Team growing stronger!

26 augustus 2022
Picture of Arslan Advocaten

Arslan Advocaten

Snel hulp nodig?

Kies een vestiging

Team growing stronger!

Wij zijn als kantoor ontzettend trots dat mr. S. (Someyya) Kuzu haar carrière als advocaat zal voortzetten op ons kantoor in Amsterdam.

Mr. Kuzu zal zich de komende jaren verder specialiseren in het aansprakelijkheidsrecht in het algemeen (o.a. verkeersongevallen en bedrijfsongevallen) en medische aansprakelijkheidszaken in het bijzonder.

De ervaring leert dat slachtoffers van medische fouten vaak niet kunnen rekenen op kundige rechtsbijstand. Slachtoffers van medische fouten staan er echter niet meer alleen voor en kunnen rekenen op de bijstand van mr. Kuzu.

Bent u (mogelijk) het slachtoffer van een medische fout en wilt u uw zaak voorleggen aan mr. Kuzu?

Dat kan per e-mail: [email protected] of telefonisch op het nummer 020 747 0055.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Recente Berichten

Arslan advocaten - Smartengeld na een verkeersongeval

Smartengeld na een verkeersongeval

Wat is smartengeld? Slachtoffers van een verkeersongeval die letselschade hebben opgelopen hebben recht op smartengeld. Dit is het immateriële gedeelte van een letselschadevergoeding. Een vergoeding

Lees verder »
Arslan Advocaten - Leeuw - Banner

Advocaten met strijdlust

Arslan & Arslan Advocaten is een ambitieus full service advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Daarnaast hebben wij een bezoeklocatie in Eindhoven.

Lees verder »
Close up van een document die wordt ondertekend

Transitievergoeding

De transitievergoeding is een grote verandering ten opzichte van het oude ontslagrecht. Sinds 1 juli 2015 heeft iedere werknemer wiens arbeidsovereenkomst na een dienstverband van

Lees verder »

Snel hulp nodig?

Kies een vestiging