We are hiring!

28 november 2019
Picture of Arslan Advocaten

Arslan Advocaten

Snel hulp nodig?

Kies een vestiging

We are hiring!

Heb jij de opleiding (HBO/WO) rechten, SJD of MER afgerond en wil jij graag werken bij een ambitieus en jong kantoor? Dan maken wij graag kennis met jou!

Ons kantoor is een full-service advocatenkantoor met vestigingen in Den Haag en Rotterdam en bezoeklocatie in Eindhoven. Daarnaast zullen wij per 1 januari a.s. de deuren van onze vestiging in Amsterdam openen!

Wij hebben een bijzondere focus op het aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. De afgelopen jaren hebben wij in die rechtsgebieden ook een toonaangevende reputatie opgebouwd.

Vanwege de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar ambitieuze en talentvolle juridisch medewerkers uit de regio Amsterdam en Rotterdam.

Ben je enthousiast geworden over ons kantoor en zie jij jezelf bij ons aansluiten? Bezoek dan onze website: www.arslan.nl. Wil je direct solliciteren? Stuur dan een e-mail met je curriculum vitae en motivatiebrief naar [email protected].

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Categorieën

Arslan Advocaten

Recente Berichten

Arslan advocaten - Smartengeld na een verkeersongeval

Smartengeld na een verkeersongeval

Wat is smartengeld? Slachtoffers van een verkeersongeval die letselschade hebben opgelopen hebben recht op smartengeld. Dit is het immateriële gedeelte van een letselschadevergoeding. Een vergoeding

Lees verder »
Arslan Advocaten - Leeuw - Banner

Advocaten met strijdlust

Arslan & Arslan Advocaten is een ambitieus full service advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Daarnaast hebben wij een bezoeklocatie in Eindhoven.

Lees verder »
Close up van een document die wordt ondertekend

Transitievergoeding

De transitievergoeding is een grote verandering ten opzichte van het oude ontslagrecht. Sinds 1 juli 2015 heeft iedere werknemer wiens arbeidsovereenkomst na een dienstverband van

Lees verder »

Snel hulp nodig?

Kies een vestiging