We are hiring!

28 november 2019
Arslan Advocaten

Arslan Advocaten

Snel hulp nodig?

Kies een vestiging

We are hiring!

Heb jij de opleiding (HBO/WO) rechten, SJD of MER afgerond en wil jij graag werken bij een ambitieus en jong kantoor? Dan maken wij graag kennis met jou!

Ons kantoor is een full-service advocatenkantoor met vestigingen in Den Haag en Rotterdam en bezoeklocaties in Utrecht en Eindhoven. Daarnaast zullen wij per 1 januari a.s. de deuren van onze vestiging in Amsterdam openen!

Wij hebben een bijzondere focus op het aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. De afgelopen jaren hebben wij in die rechtsgebieden ook een toonaangevende reputatie opgebouwd.

Vanwege de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar ambitieuze en talentvolle juridisch medewerkers uit de regio Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Ben je enthousiast geworden over ons kantoor en zie jij jezelf bij ons aansluiten? Bezoek dan onze website: www.arslan.nl. Wil je direct solliciteren? Stuur dan een e-mail met je curriculum vitae en motivatiebrief naar onur.arslan@arslan.nl.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Categorieën

Arslan & Arslan

Recente Berichten

Arslan Advocten Melanie Schulpen Profiel Strafrechtspecialist

Strafrechtspecialisten

Gisteren heeft Melanie Schulpen na een intensief en leerzaam jaar de specialisatieopleiding van het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtswetenschappen met succes afgerond. Vanaf heden mag

Lees verder »

Snel hulp nodig?

Kies een vestiging