beroepsziekte

Werknemer met beroepsziekte bij de bedrijfsarts voor een fabriekspand

Beroepsziekte: wanneer is de werkgever aansprakelijk?

In het kort: Bij een beroepsziekte kan uw werkgever op grond van artikel 7:658 BW aansprakelijk zijn. Het verband met